GHEYSEN is ... dienstverlening en service

Naast nutritioneel advies in de keuze van grondstoffen en het formuleren van de meest optimale samenstelling, besteden wij ook aandacht aan de gezondheid van uw dieren door o.a. veterinaire begeleiding. Analyses van de grondstoffen gebeuren door onafhankelijke laboratoria. Verder zorgen wij voor begeleiding omtrent wetgeving en wetenschappelijk onderzoek.
Kortom: voor uw probleem proberen wij zo snel mogelijke een oplossing te vinden zowel commercieel/technisch als wetenschappelijk verantwoord.

GHEYSEN is ... flexibiliteit, soepelheid en klantgericht

Onze mensen kennen de markt en de producten vanuit ervaring opgedaan aan de bron in de fabriek als op de weg.
Gheysen nv is een familiaal bedrijf zonder logge vertragende structuur, waar beslissingen snel en efficiënt gemaakt worden. Vlot bereikbaar aan afrit nr. 4 langs de E17 te Deerlijk en vlotte openingsuren. Wij passen ons soepel aan aan de noden van de klant voor levering, om een probleem op te lossen, snel en doeltreffend. Is er een betere garantie voor een slagvaardig en dienstverlenend optreden, voor een klantgerichte benadering?

GHEYSEN is ... innovatie en ontwikkeling

Door middel van research en productinnovatie spelen wij voortdurend in op de steeds veranderende eisen die de markt stelt. Daarbij kunnen wij terugvallen op de ruime ervaring en de know-how die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd alsook de gespecialeerde kennis van onze medewerkers.
Steeds nieuwe producten worden ontwikkeld naar steeds beter, steeds gezondere dieren. Ruime bibliotheek en specifiek opzoekingswerk, bijscholingen, studiedagen en congressen worden op de voet gevolgd.

GHEYSEN is ... veiligheid, gezondheid en kwaliteitsgericht

Naast de fabricatie van voormengsels levert Gheysen nv ook heel wat toevoegings- en voedermiddelen aan de veevoedersector. Om de kwaliteit van onze producten en onze dienstverlening optimaal in overeenstemming te brengen met de eisen van de sector, hebben wij gekozen om het bestaande kwaliteitszorgsysteem met de eisen van volgende kwaliteitsnormen te vervolledigen:

  • GMP+ Verordening PDV Certificatieregeling GMP diervoedersector 2006
  • Productschap Diervoeder Den Haag (NL) nummer 19479
  • GMP B1.1 algemene standaard GMP-regeling Diervoedersector
  • GMP B1.2 GMP-standaard productie en bewerking
  • pdv.nl

 

  • EN-ISO 9001:2000

Beide erkenningen zijn gebaseerd op de ISO 9001 norm, aangevuld met de HACCP-principes en met specifieke bepalingen om de hygiëne binnen de (vee)voedingsketen te garanderen. Hierbij werd ook rekening gehouden met de recente bepalingen van de Europese Commissie betreffende de hygiëne bij de behandeling van veevoeder.

SAFE FEED, SAFE FOOD

Erkenningsnummer FAVV: aBE2025